Polikarbonatne ploče i sistemi

GrecaPIU

Valovite polikarbonatne ploče izrađuju se u različitim tipovima trapeza visine i debljine:  
40/8 mm – 40/10 mm – 40/16 mm – 80/12 mm – 86/16 mm – 90/20 mm ploče su modularne širine 1.000mm.
GrecaPIÙ  je proizvod stvoren za realizaciju krovnih svjetlarnika u pojedinačnoj primjeni i za kontinuirane ravne krovove u višestrukim primjenama, zahvaljujući preklapanju po dužini i bočnom preklapanju. 
Idealan za krovne svjetlarnike, prednost je lakoća i ekonomičnost ugradnje.

GP

Krovne polikarbonatne ploče proizvode se u debljini: 20mm, 25mm, 30mm ili 40mm sa 6-zidnom strukturom, modularne širine 1.000mm.
GP je proizvod stvoren za realizaciju valovitih krovnih svjetlarnika, u pojedinačnoj primjeni, zahvaljujući poprečnom preklapanju bočnih valovitih ploča idealno se kombiniraju sa krovnim panelima.

SmartPIU

Proizvod čija se posebnost sastoji u mogućnosti ekstrudiranja ploča u različitim oblicima i veličinama, ravnim ili zakrivljenim, u valovitom, zaobljenom obliku i u različitim bojama, postoji široka lepeza profila za sve veće proizvođače krovnih panela i trapeznih limova na tržištu.
Debljina ćelijskog polikarbonata je 2,5 mm i omogućuje visoku raznovrsnost u preklapanjima, dok njezina struktura s ćelijama nudi bolju toplinsku izolaciju, smanjenje kondenzacije, veću nosivost u usporedbi s proizvodima s jednim zidom kao što su stakloplastike ili kompaktne polikarbonatne ploče, ima visoku otpornosti na udar.
Ovo je odličan proizvod jer kombinira kvalitetu i estetiku sa znatnim prednostima u pogledu troškova zahvaljujući jednostavnosti ugradnje.

OndaPIU

Dvostjena ćelijska polikarbonatna ploča , izrađena s homogenim i nepromjenjivim radiusom valova prema europskim standardima (EURO 177/51 mm).
OndaPIÙ polikarbonatna ploča ekstrudirana je sa sedam kompletnih valova kako bi se osigurala bolje brtvljenje u bočnim i poprečnim preklopima u krovnim svjetlarnicima i ravnim krovovima te kako bi se omogućila savršena bočna prilagodljivost s valovitim limovima, koji se uobičajeno koriste u krovovima i fasadama.